Suosituimmat sovellukseen integroidut järjestelmät, jotka voivat automatisoida ikkunahoitojen käytön

Ikkunahoidot on keksitty kahdesta syystä. Ensimmäinen näistä on kodin sisäisen valon hallinta. Toinen on yksityisyyden turvaaminen. Toisinaan nämä ikkunakäsittelyt voidaan jättää auki ja et ehkä edes huomaa sen olevan auki ennen kuin lähdet kotoa. No, sinun ei tarvitse enää huolehtia, kun tämä tapahtuu. On olemassa tiettyjä sovellukseen integroituja järjestelmiä, joiden avulla voit nyt automatisoida ikkunoiden hoitovaihtoehtojen avaamisen ja sulkemisen.

1. Hunter Douglas Platinum -sovellus

Hunter Douglas on kuuluisa nimi ikkunahoidoissa. Se tunnetaan sen tarjoamista ikkunaluukuista, kaihtimista ja sävyistä. Nyt he ovat tarjonneet The Hunter Douglas Platinum -sovelluksen ikkunakäsittelyjen hallinnan yksinkertaistamiseksi. Kuinka tämä sovellus toimii?

Sovellus toimii luomalla yhteyden yhteensopivan iOS -laitteen ja erikoissillan välillä. Nämä liitetään sitten yrityksen tarjoamiin automaattisiin kaihtimien peittäviin ja ikkunoiden varjostimiin. Täältä voit hallita ikkunahoitojasi iOS -laitteellasi sallimalla ajoittaa päivämäärät ja ajat, jotka toimivat turvallisuutesi ja mukavuutesi vuoksi.

2. Hunter Douglas Repeater Kit

Hunter Douglas Platinum Kit -sarjan lisäksi voit käyttää myös yrityksen laajennettavia toistimia. Mihin tämä sarja on tarkoitettu? Voit käyttää sitä Platinum -sovellusjärjestelmän laajentamiseen pidemmälle kuin WiFi -reitittimen signaali voi saavuttaa. Tämä on hienoa, jos joudut saavuttamaan ikkunakäsittelyt yläkerrasta. Tämä sarja myydään erikseen hintaan 83 dollaria verrattuna Platinum App Bridge Kit -pakettiin, joka maksaa 285 dollaria.

3. SONTE -järjestelmä

Toinen sovellukseen integroitu järjestelmä ikkunoiden automaattiseen hallintaan on Kickstarterin SONTE-järjestelmä. Tämä järjestelmä todella ylittää odotuksesi, koska se toimii enemmän kuin ikkunoiden yksityisyyden varjostuksessa. Tämä varjostinjärjestelmä voidaan integroida iOS- ja Android -laitteisiisi, ja sen avulla voit muuttaa sävysi tavallisesta kirkkaasta väristä läpinäkymättömämmäksi. Tämä toimii sähkövirran avulla. Sinun ei enää tarvitse työskennellä perinteisten sävyjen ja kaihtimien kanssa, vaan sinun on investoitava läpinäkyvään kalvoon.

Läpinäkyvä kalvo toimii niin kutsutun välittömän päälle/pois-UV-suojaus- ja yksityisyysjärjestelmän kanssa, ja sitä voidaan käyttää ilmaisella sovelluksella, joka voidaan ladata iOS- tai Android-laitteestasi. Se on suunniteltu kätevästi, jotta voit asentaa kalvon itse.

4. SmartShade

Quirkyn sovellukseen integroitu järjestelmä, tämä on yksi ikkunanhallintajärjestelmä, joka on helppo asentaa. Tämä on ihanteellinen tapa työskennellä yksinkertaisempien, yleisempien ja erittäin edullisten ikkunaverhojen parissa. Käytä tätä moottoroitua ja ohjattua järjestelmää vastaavan iOS -sovelluksen kanssa ja olet varma, että käsittelet kotisi yksityisyyttä mukavammin.

5. Lutron Sivoia

Tämä langaton ratkaisu ikkunahoitoihin on yksi harvoista lupaavista sovelluksiin integroiduista ikkunoiden ohjausjärjestelmistä. Voit itse ohjata järjestelmää Lutron Q-Control+ -sovelluksella, joka on ladattavissa App Storesta. Lutron Sivoian sovellus auttaa myös aktivoimaan esiasetuksia ikkunan hallinnan yksinkertaistamiseksi.

Comments are closed.