5 kodin lavastusideaa, joita voit käyttää budjetillasi

Kun valmistaudut myymään kotisi, sinun on tiedettävä, että ulkonäkö on erittäin tärkeä. Kun mahdolliset ostajat katsovat tai kävelevät läpi kodin, he etsivät syitä ostaa. On hyvä syy, miksi ihmiset kääntyvät ammattimaisten ”näyttelijöiden” puoleen auttaakseen heitä valmistamaan kotinsa myyntiin. Jos sinulla on budjetti, sinun ei tarvitse huolehtia stagerin palkkaamisesta; voit rakentaa kotisi itse onnistuneilla tuloksilla. Seuraavassa on joitain asioita, joita voit tehdä houkutellaksesi ostajia.

– Henkilökohtaisten tavaroiden pakkaaminen

Yksi asia, jonka voit tehdä asunnon järjestämisessä, on pakata henkilökohtaiset tavarasi. Tämä on yksinkertainen ja halpa tapa myydä kotisi nopeasti. Etuna kodin yksilöimisestä on se, että se antaa mahdollisille ostajille mahdollisuuden nähdä kiinteistö potentiaalisena kodinaan. Kymmenien valokuvien, valokuvien ja henkilökohtaisten matkamuistojen koristaminen seinillesi saattaa toimia sinulle, mutta se voi estää potentiaalisia ostajia. Se voi myös osoittautua erittäin häiritseväksi katselun aikana.

– Päästä eroon kaikesta sotkusta

Toinen yksinkertainen vinkki, joka auttaa sinua järjestämään kotisi, on päästä eroon kaikesta sotkusta. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi jättää pois aikakauslehdet, CD -levyt ja muut kodin tilaa vievät tavarat. On tärkeää muistaa, että tungosta huone näyttää pieneltä ja siistiltä. Et ehkä edes ole tietoinen kotisi sotkusta, mutta se on hyvin ilmeinen muille ihmisille. Poista ylimääräiset tavarat kaikista huoneista, hyllyistä ja laatikoista, jotta mahdolliset ostajat voivat mitata huoneiden koon tarkasti.

– Huoneiden järjestäminen uudelleen

On tärkeää järjestää ja neutraloida huoneet varmistaen, että jokaisella huoneessa on hyödyllinen ja selkeä tarkoitus. Ajattele rakennusmallia suunnitellessasi lavastusta ja muista, että siisti ja järjestetty koti houkuttelee potentiaalisia ostajia. Vanhat, kuluneet huonekalut eivät tee sinulle paljon hyvää, kun haluat tehdä parhaan vaikutelman. Yritä mahdollisimman paljon valita huonekalut, jotka eivät ole liian kovia, jotta ne vievät huomion pois rakennuksen rakenteesta.

– Kuori ja hajuta

Mahdolliset ostajat eivät halua viettää paljon aikaa kodissa, joka on likainen ja haiseva. Varmista, että puhdistat kotisi ylhäältä alas ennen kuin avaat sen katseltavaksi. Kodin puhdistaminen ja hajunpoisto ennen jokaista esitystä houkuttelee paljon asunnon ostajia. Likainen koti hylkää ostajat, jotka eivät pysy tarpeeksi kauan huomaakseen upeat ominaisuudet. Kodin siivous ammattimaisesti on loistava idea, ja se auttaa varmistamaan, että kaikki on tahratonta.

– Parannetaan hillintää

Sinun ei pidä unohtaa kotisi ulkopuolta valmistautuessasi myyntiin. Ulkopuoli on yhtä tärkeä kuin sisustus, ja sinun on varmistettava, että se on parhaassa kunnossa. Ostajan ensimmäinen vaikutelma syntyy kauan ennen oven kävelemistä. Yksinkertaiset tehtävät, kuten nurmikon leikkaaminen ja ajotien ja jalkakäytävien puhdistus, tekevät kodistasi houkuttelevamman ostajille.

Comments are closed.