5 suurta vinkkiä makuuhuoneesi kääntämiseksi pyhäkköön, jotta sinun on helpompi rentoutua

Kun ajattelet makuuhuonetta, ensimmäinen asia, joka voi ponnahtaa päähäsi, on rentoutuminen, mutta todellisuudessa näin ei aina ole. Jos haluat muuttaa asioita, voimme tarkastella muutamia tapoja muuttaa makuuhuoneesi pyhäkköksi, jossa on paljon helpompaa rentoutua tästä lähtien.

Rakenna galleria

Yksi rentouttavimmista paikoista, joihin voit mennä, on taidegalleria, koska se on erittäin rauhallinen ja ihailee kaikkia seinistä riippuvia hienoja valokuvia ja maalauksia. En usko, että paikallinen taidegalleriasi sallii sinun vetää sänkyäsi sinne nukkumaan yöllä, joten voit tuoda taidegallerian makuuhuoneeseesi. Sinun tarvitsee vain mennä ulos hakemaan joitain rakastamiasi taideteoksia, ennen kuin koristat seinät niillä. Jos sinulla on budjetti, on paljon paikkoja, joissa voit napata maalauksia halvalla.

Osta pääty

Joissakin sängyissä ei ole päätypäätä, enkä ole varma miksi. Kun istut sängyssä katsellen televisiota, voit laittaa tyynysi seinää vasten, mutta se ei silti ole idea tapa tehdä asioita. Kun sinulla on pääty, voit istua sängyssäsi ja tuntea olosi mukavaksi samaan aikaan. On monia vaihtoehtoja, joista voit valita, ja sinun pitäisi valita pehmein, mitä löydät, jos ostat sen pääasiassa rentoutumistarkoituksiin.

Käytä enemmän liinavaatteisiin

Kun hyppäät juuri valmistettuun sänkyyn, ero on hyvin havaittavissa ja tunnet olosi paljon rennommaksi, koska tiedät, että kaikki on puhdasta. Voit viedä asiat askeleen pidemmälle päivittämällä liinavaatteet, mikä saattaa maksaa hieman enemmän rahaa, mutta ero on vieläkin selvempi. Valitettavasti tällä hetkellä käytössäsi olevat liinavaatteet eivät luultavasti ole parhaita, jotka auttavat sinua tuntemaan olosi rentoutuneeksi, ellet käyttänyt niihin ylimääräistä rahaa, koska voit tuntea halpoja kilometriä.

Rakenna oleskelualue

Voit tehdä tämän vain, jos makuuhuoneesi on riittävän suuri, mutta sinun kannattaa harkita oleskelutilan rakentamista, jossa voit rentoutua ja lukea kirjoja. Tällä hetkellä ainoa paikka, johon voit todennäköisesti istua, on sängyn päällä, mutta ihanteellisessa maailmassa on parasta jättää sänky nukkumaan, koska se auttaa sinua nukkumaan helpommin yöllä. Jos haluat silti viettää enemmän aikaa makuuhuoneessasi, oma istuinalue on paras vaihtoehto.

Pidä se pimeänä

Tiesitkö, että on paljon helpompaa nukkua hyvin, jos huoneesi on täysin pimeä? Vaikka olisitkin käyttänyt kasvonaamaria, kehosi voi silti absorboida valoa, joten se tietää, milloin se ei valehtele täydellisessä pimeydessä. Siksi sinun pitäisi ostaa paksuja, tummia verhoja ripustamaan ikkunaluukut. Kun suljet ne yöllä ennen kuin hyppäät sänkyyn, se on ainoa taattu tapa estää valon pääsy sisälle ja heräät paljon raikkaammin joka aamu.

Comments are closed.