5 tärkeää asiaa, jotka saatat tarvita ennen kiinteistönvälittäjän kanssa tekemistä

Asunnon ostamisen ei tarvitse olla vaikeaa, mutta siitä tulee helpompaa vasta, kun sinulla on mahdollisimman paljon tietoa edessäsi. Auttaaksesi aivojasi lisää tietoa, tarkastelemme muutamia asioita, joita et ehkä kuule kiinteistönvälittäjältäsi.

Onko se ostajamarkkinat?

Jos haluat tietää, ovatko ne ostajan markkinat, sinun on tutkittava ja selvitettävä se itse. Kiinteistönvälittäjä haluaa sinun ostavan asunnon etkä voi syyttää heitä, koska heidän täytyy ansaita elantonsa voidakseen laittaa ruokaa pöydälleen. Et voi odottaa, että joku kääntyy ympäri ja kehottaa sinua odottamaan vuoden nähdäksesi, parantuuko markkinat. Jos he tekisivät niin kaikkien asiakkaidensa kanssa, he menisivät koko vuoden ansaitsematta rahaa, eikä kenelläkään ole varaa tehdä sitä.

Älä ole liian aggressiivinen

Se, että joku haluaa myydä kotinsa tietylle hinnalle, ei tarkoita sitä, että sinun on saatava törkeän alhainen tarjous, koska haluat parhaan mahdollisen tarjouksen. Agenttisi ei pakota sinua maksamaan korkeampaa hintaa, kun kävelet pois ja löydät jonkun muun, jonka uskot voivan auttaa sinua saamaan paremman sopimuksen, mutta olosuhteista riippuen sinun ei pitäisi yrittää neuvotella aggressiivisesti koska se ei johda sinua mihinkään ja ärsytät vain kaikkia.

Internetissä oleva tieto on valhetta

Tämä on toinen näistä tilanteista, joissa kiinteistönvälittäjäsi ei halua järkyttää sinua ja jos tietäisit totuuden, olisit lopulta hyvin järkyttynyt. Tieto, jonka luet verkossa, ei oikeastaan ​​merkitse mitään päivän päätteeksi. Täydellinen esimerkki ovat ne verkkosivustot ja sovellukset, jotka antavat sinulle arvion siitä, kuinka paljon talon pitäisi maksaa, mutta saattaa olla alhainen, mutta koska ne ottavat paikallisen alueen keskiarvon, se ei tarkoita, että voit ostaa asunnon tällä alueella niin alhaisella hinnalla.

Et ehkä ole etusijalla

Kun harkitset asunnon ostamista, sinun on käytävä läpi useita vaiheita. Oletko jo saanut asuntolainan ennakkohyväksynnän? Oletko epätoivoinen muuttamaan kotiin tai katsot vain ympärillesi nähdäksesi, mitä on saatavilla? Koska kiinteistönvälittäjät ansaitsevat paljon rahaa provisioon, he eivät halua tuhlata aikaansa sellaisten ihmisten palvelemiseen, joiden he eivät usko ostavan asuntoa pian, joten ellet ole valmis ostamaan nopeasti, et ovat aina heidän tärkein prioriteettinsa.

Älä alenna heidän provisioitaan

Luulen, että tämä liittyy viimeiseen asiaan, josta puhuimme, mutta jotkut ihmiset olettavat voivansa säästää vähän rahaa pyytämällä agenttia alentamaan palkkiotaan uuden kodin löytämisestä. Luuletko todella säästävänsi rahaa, jos he alentavat provisioitaan 1%? Teoriassa se kuulostaa sinusta, mutta jälleen kerran sinusta ei tule heidän etusijaansa, eivätkä he ehkä yritä parhaansa saadakseen sinulle paljon, joten päädyt ampumaan itseäsi jalkaan.

Comments are closed.