5 iOS -sovellusta jokaisen muotisuunnittelijan pitäisi ladata

Et ehkä koskaan tiedä, milloin loistava idea iskee. Jos näin on, onko sinulla jotain muistiinpanoja, ennen kuin se jättää lyhytaikaisen muistisi? Ennen kuin käsittämätön tapahtuu, varmista, että olet valmistautunut hyvin ja että iOS-laite riittää tekemään tempun! Riippumatta siitä, käytätkö iPadia tai iPhonea, voit lisätä muotiin ja tyyliin liittyvien tehtävien tuottavuutta – ilman perinteistä muistikirjaa tai luonnoslevyä!

Lue lisää näistä hämmästyttävistä iOS -sovelluksista!

Suunnittelukirjasto

Tämän sovelluksen avulla voit oppia lisää tekstiiliteollisuudesta ja nostaa siten malliesi standardeja. Sovelluksessa on valokuvia tekstiileistä Japanista, Venäjältä, Ranskasta, Uzbekistanista, Intiasta, Yhdysvalloista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta. Esitellyt tekstiilit ovat peräisin myös 1750 -luvulta ja toimivat 1990 -luvulle asti.

Moodboard

Moodboardit auttavat suunnittelijaa keskittymään visioonsa ja pysymään raiteilla, kunnes tavoite saavutetaan. Tämä on tärkeä elementti, kun kokoelma on suunniteltava alusta alkaen. Käytettävissä on paljon vuorovaikutteisia vaihtoehtoja, ja iPadille suositellaan suurempaa käyttöliittymää. Sovelluksessa on internetin kaltainen ominaisuus, jonka avulla voit rajata haluamasi kuvat ja liittää sitten muistiinpanoja ja muita tarvittavia lisäosia luomisprosessin helpottamiseksi.

Ompelusetti

Asiat voivat muuttua hieman sotkuisiksi, kun suunnittelija kokee jatkuvasti suuria ideoita yms. Ompelupakkaus auttaa näitä suunnittelijoita järjestämään tavaransa ja luetteloimaan meneillään olevat projektinsa, allekirjoitussuunnittelumallinsa ja haluamansa kankaat organisoidusti. Yksityiskohdat, joita he voivat lisätä muistiinpanoihinsa, ovat käytännössä rajattomat, ja sovellus on hyvin muokattavissa, jotta käyttäjät voivat tehdä asioita niin paljon kuin mahdollista.

Leikkaus kiitotielle

Joskus suunnittelijoilla ei ole aikaa ja resursseja osallistua kaikkiin muotinäytöksiin, jolloin he menettävät mahdollisuuksia saada inspiraatiota omiin suunnitelmiinsa. Tämä sovellus ratkaisee kuitenkin edellä mainitut ristiriidat heidän lahjakkaiden kirjailijaryhmiensä kanssa, jotka kokoavat huolellisesti kaikki tiedot Big Applen, Milanon ja Pariisin muotinäytösten viimeisimmästä kattavuudesta!

Mint.com Personal Finance

Jokaisen luomisprosessin aikana on väistämätöntä, että suunnittelijoista aiheutuu huomattava määrä menoja saadakseen tarvittavat työkalut työn tekemiseen. Siksi he tarvitsevat jotain, joka auttaa heitä seuraamaan menojaan, tekemään muistiinpanoja kaikista tapahtumistaan ​​ja saamaan varoituksen, kun heidän pankkisaldonsa ovat alhaiset. Tämä auttaa jokaista muotisuunnittelijaa tekemään vastuullisia taloudellisia päätöksiä ja maksimoimaan tulo- ja suunnittelupotentiaalinsa.

Nykyään monien muotisuunnittelijoiden on oltava suurimman osan ajasta ulkopuolella, eivätkä he ehkä voi viettää paljon aikaa työasemillaan oikeassa studioympäristössä, joten heiltä puuttuu pääsy tietokonepäätteeseen, joka tarjoaa heille tarvittavat ohjelmistot luovien prosessiensa käsittelyyn . Siksi sovelluskehittäjät ovat luoneet liikkeellä olevia sovelluksia näille kiireisille henkilöille. Ne ovat edullisia ja enimmäkseen ilmaisia ​​sekä osoittautuneet hyödyllisiksi!

Comments are closed.