5 huonekaluvinkkiä, jotka tekevät olohuoneestasi paljon houkuttelevamman

Jos haluat olohuoneesi näyttävän täydelliseltä, sinun on leikittävä sen kanssa kuukausia, mutta et ehkä koskaan saavuta sitä yksin. Seuraavassa on muutamia huonekaluvinkkejä, joita kannattaa harkita huolellisesti, koska ne auttavat sinua varmasti tekemään olohuoneestasi ainakin paljon houkuttelevamman.

Laatu korvaa määrän

Tiedän, että jotkut huonekalut ovat kalliita, mutta ne saattavat olla sen arvoisia, jos ostat ne parantavat oloasi olohuoneessasi. Haluaisitko mieluummin yhden huonekalun, joka näyttää hämmästyttävältä, tai muutamia keskimääräisiä asioita, joihin kyllästyt jonkin ajan kuluttua? Laatu voittaa aina määrän, ja kun käytät enemmän rahaa johonkin erityiseen, se kestää yleensä myös paljon kauemmin, joten ota tämä huomioon, kun seuraavan kerran pelkäät ostaa jotain muiden kustannuksella.

Älä työnnä kaikkea ulospäin

Ihmisillä on taipumus työntää kaikki huonekalunsa ulospäin, kunnes se koskettaa seiniä. Se on järkevää, kun ajattelet sitä ensin, koska kun kaikki on työnnetty seinille, sen pitäisi saada huoneesi näyttämään suuremmalta kuin se todellisuudessa on. Saatat yllättyä tietäessäsi, että sillä voi olla päinvastainen vaikutus ja huoneesi saattaa näyttää suuremmalta, jos näet tilaa huonekalujen ja seinien välissä, mutta älä tuo kaikkea sisäänpäin, ennen kuin lattian keskellä ei ole tilaa.

Symmetrian käsittely

En tiedä miksi jotkut ihmiset tuntevat tarvetta saada olohuoneensa näyttämään mahdollisimman symmetriseltä ja se näyttää hieman OCD: ltä. Jos huonekalusi on sijoitettu symmetrisesti, huoneesi näyttää pitkälti muodolliselta, ja ellet ole juuri menossa siihen, sinun pitäisi helpottaa hieman. Jos kaikki on epäsymmetristä, huone tuntuu paljon rennommalta ja rentouttavammalta. Jos kaikki on tällä hetkellä suorassa linjassa, voit yrittää ravistaa sitä hieman.

Tunnista yhteyspiste

Mikä on ensimmäinen asia, jonka huomaat kävellessäsi olohuoneeseesi? Pitäisi olla jotain, joka erottuu, ja tällä hetkellä pidät sitä keskipisteenä. Jos asia, johon katseesi kiinnittyy, ei näytä hyvältä, saatat päättää vaihtaa sen tai vaihtaa jopa muutaman asian ympärille uuden keskipisteen luomiseksi. Jos haluat olohuoneesi näyttävän hyvältä, jotain kaunista on erotuttava heti, kun kävelet huoneeseen.

Kuinka moni käyttää sitä?

Olohuoneen huonekalut vievät paljon tilaa, joten huoneesi täyttäminen ei ole järkevää, jos et aio käyttää sitä. Lopulta huoneesi näyttää vain sekavalta, jos sinulla on liikaa huonekaluja. Jos sinulla on pieni perhe, et ehkä tarvitse sohvaa ja useita tuoleja, koska saatat päästä eroon paljon vähemmän. Älä laita sinne mitään sen vuoksi, koska vaikka se näyttää hyvältä, kyllästyt lopulta siihen, että sinulla ei ole paljon tilaa liikkua.

Comments are closed.